DDW 2017/ DRENTS DORP DESIGN WORKSHOPS/EDUCATION PRODUCTEN/DESIGN STUDIO/ ATELIER CONTACT/ NIEUWS HOME
 MA-DE Design & Education Mariken Dormans & Desirée Wevers HALVEMAANSTRAAT 108 5651 BR EINDHOVEN Mariken E: Mariken@ma-de.nl Desirée E; Desiree@ma-de.nl HEEFT U VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
NIEUWS
Drents Dorp Design, ontwikkeld, geïnspireerd, geleerd en nog steeds in ontwikkeling. Buurtbewoners van het Drents dorp komen elke week een workshop volgen bij MA-DE. Maak kennis met Dutch Design in het Drents Dorp: Drents Dorp Design. Het afgelopen jaar vond Drents Dorp Design 1.0 plaats, waarbij de ‘dorpsbewoners’ een reeks textielworkshops volgden en met als kroon op het werk een expositie in Het Hoofdkwartier tijdens de Dutch Design Week 2016. Een succesvol concept, leuk, leerzaam en gezellig, kortom: reden voor Drents Dorp Design 2.0! Meer weten? kijk onder het kopje DDW 2017!
SWEET SIXTEEN Dat is het thema van een het textielproject in Doornakkers. Vitalis Berckelhof, thuiszorgorganisatie Elelezorg en vrouwenvereniging Kristal brengen vrouwen uit de buurt, in allerlei soorten en maten, van verschillende leeftijden en afkomsten samen. In 10 weken leerde ze elkaar steeds beter kennen en ontstonden er nieuwe vriendschappen, werd er een groot handgeknoopt smyrna tapijt gemaakt, zijden geschilderd, applicaties geborduurd en kleding gezeefdrukt. Alle verhalen over grote gezinnen, vriendjes, school, werk en verboden liefde werden verwerkt in de kleding. De dames willen dit dan ook heel graag aan u showen tijdens de DDW 2017 op locatie Vitalis Berckelhof!
SWEET SIXTEEN DDW 2017 LOCATIE VITALIS BERKELHOF Generaal Cronjéstraat 3 5642MH Eindhoven 'Vatte wa ge vatte kan.' 'Ik was een hele boze bruid.' Braaf ouder worden? Dat valt nog te bezien! De vrouwen in het project Sweet Sixteen delen van alles en nog wat. Hun liefde voor handwerken en creativiteit. Maar ook hun verhalen, verlangens en frustraties. Sweet Sixteen, proef de bitterzoete humor en de kracht van deze vrouwen.